Caută
Close this search box.

Alfred Bulai: AUR e singurul care a obținut ceva din criza politică

aur

AUR a fost legitimat de USR PLUS pe scena politică, declară la RFI sociologul Alfred Bulai. El consideră că formațiunea extremistă punctează în actuala criză din Guvern, fără să facă nimic special.

Alfred Bulai explică la RFI ce câștigă AUR din criza politică: ”USR a reușit un lucru magnific, i-a făcut frecventabili. În momentul în care ești anatemizat, dar principalul tău adversar din punct de vedere ideologic, politic, că în cea mai mare măsură USR-ul e la polul opus AUR-ului, apelează la tine, ca să aveți un proiect comun, se cheamă că ești frecventabil. Gestul de a avea semnături comune și un gest politic comun este suficient pentru a construi credibilitate. Deci din punctul ăsta de vedere, AUR probabil că este cel mai câștigat în acest moment dintre forțele politice, pentru că i s-a întâmplat ceva frumos, fără să facă nimic special”.

Citește și: Turcan anunţă salarii mai mari pentru români

În opinia lui Alfred Bulai, ”deocamdată, ei sunt pe gălăgie, seamănă într-un fel cu USR-ul de la început, adică pe o politică mai degrabă de miting, de manifestație, împotriva cuiva. În momentul ăsta, e cel mai mare câștigător, este singurul care a obținut ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri