Caută
Close this search box.

Ciolacu: Vrem anticipate. Votăm moțiunea USR AUR dacă ea ajunge în plen. Dacă nu ajunge, suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR pentru o moțiune

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat duminică faptul că parlamentarii PSD vor vota moțiunea USR AUR ”dacă moțiunea ajunge în plen” și a dat asigurări că PSD-iștii vor participa la ședința birourilor permanente reunite ale parlamentului de luni. Dacă moțiunea USR PLUS – AUR nu ajunge în plen, Ciolacu a anunțat că ”suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR pentru o moțiune”.

Cu doar o zi în urmă, Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, confirmase la Antena 3 că PSD va depune propria sa moțiune de cenzură luni. Romașcanu a respins posibilitatea ca PSD să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu:

USR PLUS a ales o alință cu AUR și cu aroganța specifică nu a dat nici un semn. Îi felicit pe cei de la AUR că s-au folosit de USR pentru a-și crește vizibilitatea publică. USR PLUS a anunțat deja că rămâne în guvern.

Am văzut că nici președintele Iohannis nu își dorește adevărata stopare a crizei. El nu trebuia doar să constate că USR știe doar să strice. El trebuia să recunoască că opera sa, coaliția pierzătorilor, e un eșec.

Dacă moțiunea USR AUR va ajunge la vot, în pnen, PSD o va vota. Dar vom merge până la capăt, la alegeri anticipate. Dacă moțiunea nu ajunge la vot în plen, suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR să stabilim un text al moțiunii și în 10 minute o depunem.

PSD va participa la ședința Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri