Caută
Close this search box.

Drama neștiută trăită de soțul Simonei Halep

toni iuruc

Toni Iuruc a fost mereu extrem de discret în privința familiei sale. Inițial s-a aflat că este un potent om de afaceri care a mai fost căsătorit de două ori.

Despre familia soțului Simonei Halep s-au scris foarte puține lucruri. Se știe că mama sa, Genica, conduce afacerea familiei. Mulți s-au întrebat însă ce s-a întâmplat cu Toni Iuruc.

În final s-a aflat că acesta s-a stins din viață în urmă cu 11 ani. Unul dintre prietenii soțului Simonei Halep a povestit tot ce s-a întâmplat.

Toni Iuruc a fost mereu discret și nu a oferit foarte multe amănunte despre familia sa. Soțul Simonei Halep ascunde însă o adevărată dramă. Și-a pierdut tatăl în urmă cu 11 ani. Acesta a suferit de o boală gravă. De atunci afacerea familiei este condus de mama sa.

Totul a fost dezvăluit de un prieten apropiat al lui Toni Iuruc, Alex Zamfir, care i-a fost aproape în cele mai grele clipe. Acesta a povestit pe blogul său personal, ce s-a întâmplat în urmă cu 11 ani. Mai mult spune că a avut și un vis care a prevestit tragedia.

Visul care a prevestit tragedia

Alex Zamfir spune că a visat că tatăl lui Toni Iuruc urma să moară. Apoi a relatat momentul în care s-a întâlnit cu soțul Simonei Halep la biserică.

“Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c…, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut.

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care murise (nu murise la momentul visului).

Vine Toni la mine și îmi zice: F…, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun…Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi: Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic…

Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, este povestea relatată de prietenul lui Iuruc, potrivit WOWbiz.ro, care citează blogul celmaibuntata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri