Caută
Close this search box.

Fostul iubit al PSD-istei Laura Vicol, Leo de la Strehaia, a fost condamnat cu executare

leo de la strehaia

Ion Stelică Mihai, zis Leo de la Strehaia, a fost condamnat definitiv, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, de Curtea de Apel București, pentru evaziune fiscală.

Leo de la Strehaia este fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, o înrăită adversară a procurorilor DNA.

„În temeiul art.396 alin.2 din Codul de procedură penală, condamnă pe inculpatul MIHAI ION-STELICĂ la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare, cu executare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor, având ca rezultat obținerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, prevăzută de art.32 alin.1 din Codul penal rap. la art.8 alin.1 din Legea nr.241/2005 (în reglementarea ulterioară modificării aduse prin Legea nr.55/2021) cu aplic. art.5 din Codul penal”, se arată în mînuta Curții de Apel București.

În septembrie acest an, Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu e definitivă.

În 2007, Leo de la Strehaia i-a dedicat o manea de 28.000 de euro și i-a oferit 1001 trandafiri iubitei sale de atunci, Laura Vicol, scria CanCan. „Laura ești viață mea/Fără ține nu pot stă”, era refrenul manelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri