Caută
Close this search box.

Grindeanu: Vă provoc, domnule Cioloş, la mindfulness pentru începători în politică

sorin grindeanu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu l-a provocat pe Dacian Cioloş la mindfulness pentru începători în politică şi anume ca USR-PLUS să mediteze împreună în sala de plen şi cu cei de la AUR, când va fi citită joi moţiunea PSD.

El a adăugat că aşteaptă ca USR PLUS să voteze moţiunea de cenzură la fel ca social-democraţii, cu bilele la vedere.

„Dacian Cioloş, tot PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîţu?! Sau doar aţi mimat, în grup, ieşirea de la guvernare? Văd ca de la isterie v-aţi întors direct în spirala de yoga?! Nu suportaţi să ascultaţi ce dezastru aţi făcut alături de Superman în 9 luni de guvernare?!

Vă provoc, domnule Cioloş, la mindfulness pentru începători în politică: USR-PLUS să mediteze împreună în sala de plen şi cu cei de la AUR, când se citeşte azi moţiunea PSD! PSD a fost consecvent: a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu! Superman va zbura înapoi acasă! P.S. Vă aştept să votaţi, ca şi PSD, cu bilele la vedere!”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc joi în plen, de la ora 14.00, unde va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Votul urmează să fie dat, într-un plen reunit al Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri