Caută
Close this search box.

Ianis Hagi este la un pas să fie cumpărat de AS Roma, pentru 20 de milioane de euro

ianis hagi

AS Roma este gata să pună 20 de milioane de euro pe masă pentru transferul lui Ianis Hagi. Italienii au confirmat negocierile, iar mutarea s-ar putea realiza în fereastra de transferuri de iarnă.

Aducerea lui Ianis pe „Stadio Olimpico” este una dintre dorințele antrenorului Jose Mourinho, care își dorește un jucător polivalent în compartimentul ofensiv.

Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma, în schmbul a 20 de milioane de euro, nu mai este un simplu zvon. Italienii au confirmat negocierile dintre formația din Serie A și Rangers. Jose Mourinho îl urmărește de mai mulți ani pe Ianis Hagi, iar mijlocașul român ar putea ajunge într-un final sub comanda portuhezului.

Potrivit jurnaliștilor de la Calciomercatoweb, Mourinho își dorește un jucător polivalent cu profil ofensiv pentru a-l înlocui Borja Mayoral (24 de ani).

Cel mai probabil, mijlocașul spaniol va reveni la Real Madrid în iunie 2022, echipă de la care a fost împrumutat. Totuși, italienii spun că Mayoral este dorit și de echipe ca Juventus sau Celta Vigo.

„Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Mourinho a vrut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală, în ianuarie.

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, fotbalist legitimat în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo”, notează azi calciomercatoweb.it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri