Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea dă marea lovitură în România: „Va spune lucruri care vor șoca inclusiv oameni din presă”

dragnea

În cadrul unui nou episod al podcastului EVZ Play, Codrin Ștefănescu a vorbit despre interviul pe care fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, îl va susține la finalul acestei săptămâni, la Realitatea TV. Codrin Ștefănescu a precizat ce subiecte ar putea aborda fostul lider al Partidului Social Democrat.

Invitat în noul episod al podcastului EVZ Play, Codrin Ștefănescu a precizat că Liviu Dragnea va avea prima ieșire la televiziune de când a fost eliberat din închisoare. Acesta a precizat că va detalia mai multe subiecte de maxim interes pentru România. Codrin Ștefănescu a subliniat că există mulți oameni, atât din PSD, cât și cetățeni, care sunt supărați din cauza situației actuale.

”Duminică va avea prima ieșire la TV, la Realitatea (…) va explica de ce la Realitatea și nu la alt post de televiziune. Cu siguranță va detalia și câteva dintre temele pe care le-a exprimat la ieșirea din penitenciar. Cu siguranță vor fi subiecte foarte tari duminică. Toată lumea așteaptă; este un nivel mare de așteptare.

Oamenii sunt foarte supărați, sunt foarte supărați și mulți cei din PSD de modul în care PSD este condus de această echipă securistoridă cu Ciolacu în frunte face tot mai des blaturi și lumea a început să vadă lucrul ăsta. Sunt nemulțumiri mari în teritoriu, sunt nemulțumiri mari între primari. (…)

Toate temele astea cu siguranță vor fi abordate duminică. E posibil ca emisiunea să țină cam două ore. Va fi în direct.”, spune Codrin Ștefănescu.

Declarațiile lui Liviu Dragnea vor șoca pe toată lumea
Codrin Ștefănescu a precizat că declarațiile pe care le va face Liviu Dragnea duminică vor șoca atât oamenii din presă, cât și pe cetățeni. Acesta a mai spus că fostul lider al PSD ar trebui urmărit cu atenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri