Caută
Close this search box.

Probleme uriașe pentru FCSB și Rapid, izgonite de pe marile stadioane!

E foarte adevărat, deși pare incredibil.

Un concert și un turneu de jocuri video Dota 2, găzduite de Arena Națională îi obligă pe vicecampionii de la FCSB să se relocheze în perioada 7-18 octombrie.

În aceeași situație se află și clubul Rapid care, până la inaugurarea noii arene din Giulești, își dispută meciurile de pe teren propriu tot pe cel mai mare stadion al țării.

Oficialii celor două cluburi au făcut solicitări către administratorii arenei ”Ilie Oană” (în FOTO) din Ploiești, pentru a organiza meciurile din Liga 1, în perioada amintită, dar au fost refuzați.

”Au bătut și la porțile noastre și FCSB și Rapid, dar îți dai seama cum ar fi să joace Rapid pe ’Ilie Oană’, cu tribuna a doua ’FC Petrolul Ploiești’? Noi am făcut mentenanța stadionului și firul de iarbă cu apa cu care se iriga gazonul nu permite decât patru ore de fotbal pe săptămână, așa că le-am permis doar celor de la Chindia să joace pe stadionul nostru.

Nu am refuzat FCSB, doar că nu poate să susțină stadionul. Pe 24 septembrie facem zece ani de la inaugurare și nu s-a schimbat niciodată gazonul. Tragem de el așa cum putem”, a explicat Valeriu Răchită, la Pro X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri