Caută
Close this search box.

A dat corona-n ei şi Julian Draxler a părăsit lotul Germaniei. Ruptură musculară!

julian draxler

Selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, a anunţat că a renunţat, pentru meciurile cu Liechtenstein şi Armenia, din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale, din care face parte şi România, la mijlocaşul formaţiei PSG, Julian Draxler, din cauza unei accidentări musculare, informează lequipe.fr.

„Câţiva jucători ne-au părăsit, cinci din cauza coronavirusului. Nico Schlotterbeck şi Florian Wirtz sunt accidentaţi. Şi ieri (n.r. – marţi), Julian Draxler a suferit şi el o problemă musculară şi va fi absent pentru o perioadă”, a spus Flick, anunţând a priori o absenţă destul de lungă a mijlocaşului.

Problemele la naţionala germană au început marţi, când s-a aflat că Niklas Sule este pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul de la Bayern şi alţi patru jucători care au fost în contact cu el, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry şi Karim Adeyemi, au fost nevoiţi să părăsească echipa.

Pe lângă aceştia, Florian Wirtz şi Nico Schlotterbeck au probleme musculare şi s-a renunţat şi la ei.

Germania este deja calificată la Cupa Mondială din 2022, dar naţionala României ar putea să aibă nevoie ca nationalmannschaft să câştige, duminică, în Armenia, pentru a ocupa locul al doilea în grupă, care duce la barajul pentru turneul final din Qatar.

În ultimele două etape ale Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Aflaţi pe locul 2 în clasamentul grupei, „tricolorii” sunt siguri de calificarea la barajul de accedere la CM dacă vor câştiga ambele partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri