Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru: „Firea ministru, cea mai mare tâmpenie. Nu se poate abţine – va fi în faţă tot timpul”

andrei caramitru

Finanţistul Andrei Caramitru consideră că desemnarea Gabrielei Firea ca ministru al Muncii va arunca guvernul în haos.

„Firea – că nu se poate abține – va fi în față tot timpul, va isteriza lumea, și va mai și face furturi și dezastre. Haos fraților”, spune Caramitru.

„Cea mai mare tâmpenie este ca Firea să fie pusă ministru. Cică e în cărți pentru ministerul muncii sau la pușculița de la dezvoltare. E o catastrofă.

Firea este la fel de detestată ca și Dragnea. Guvernul ăsta – și așa înjurat de toată lumea – va fi în cădere liberă instant. Firea – că nu se poate abține – va fi în față tot timpul, va isteriza lumea, și va mai și face furturi și dezastre. Haos fraților.

Singura logică – Firea fiind detestată și în PSD și în PNL – este că o bagă în minister, o prind după cu ceva și o dau afară cu spume. Și așa scapă toți de ea. Ar avea un sens toată chestia asta doar dacă ăsta e planul. Mă rog – Firea nu înțelege nimic. Sper să și-o ia – grav. Dar grav de tot. Sper să ajungă la final – cât mai repede – la Rahova”, a scris Caramitru, pe Facebook.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a anunțat la Antena 3 ce ministere vor fi controlate de PSD, în noua guvernare PSD-PNL. Stănescu a confirmat că Sorin Grindeanu și Gabriela Firea vor fi miniștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri