Caută
Close this search box.

ANPC propune închiderea a patru magazine Auchan din București

amrcr

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a propus să fie închise patru unități Auchan din București pe o perioadă de cel mult șase luni, ca urmare a abaterilor depistate în cadrul controalelor efectuate luni.

Este vorba despre magazinele Titan, Vitan, Militari și Berceni.

Verificările efectuate de echipe ale Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) din Regiunea Bucureşti-Ilfov în zonele alimentare ale magazinelor din marile lanţuri de hipermarketuri au continuat, astfel că luni, 1 noiembrie, au fost întreprinse controale referitoare la modul în care este respectată legislația la patru puncte de lucru din București ale Auchan România (magazinele Auchan Titan, Vitan, Militari şi Berceni), se arată în comunicatul ANPC, citat de Agerpres.

Potrivit ANPC, controlul a scos la iveală abateri importante. Astfel, au fost aplicate menzi contravenţionale în valoare totală de 102.000 lei şi au fost dispuse măsuri complementare importante, printre care oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea din consumul uman a tuturor produselor alimentare neconforme identificate în cele patru magazine, precum şi propunerea de închidere pe o durată de cel mult 6 luni a tuturor celor patru unităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri