Caută
Close this search box.

Aurelian Bădulescu către Nicuşor Dan: „Toti bucureştenii te salută cu caldură şi multă dragoste… printre dinţi!”

Aurelian Bădulescu

Liderul consilierilor PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, are un nou mesaj în spațiul public, în manieră să tipică, de dată această ţinta să fiind primarul Nicuşor Dan.

„Toți bucureştenii (mai ales cei care te-au votat!) te salută cu căldură şi multă dragoste… printre dinți! Pricepi?”, i-a transmis Bădulescu, lui Nicușor Dan.

„Băi #impostorule! Ai fost în Parlamentul României. La audieri! De ce? Pentru că cetățenii sunt speriați. Se uită în gura ta și au frisoane! De ce? Pentru că îi minți cu nerușinare! De la minciuna ‘va fi apă caldă’, acum ai ridicat nivelul (deși, corect este ai coborât nivelul!).

Acum, ești pe modul cinic! ‘Bucureștenii trebuie să mai aibe (sic!) puțină răbdare’… Să ce? Să le vină factura de căldură de 4-5 ori mai mare? Este drept că nu de 3 ori. Însă, după toate calculele, prețul explodează.

Iar, din păcate, toți bucureștenii vor plăti pentru prostia ta! Pentru lipsa ta de înțelepciune! Pentru lipsa ta de implicare! Pentru tot ce înseamnă #NicusorDan! Pricepi?

Prostia ta se va reflecta în factura de la căldură! Și, nu numai! În #inconștiența ta, te-ai gândit măcar o secundă, ce vor face pensionarii? Cum vor putea plăti factura la căldură? Nici gând! Tu ești în lumea ta, în #NoulBucureşti, care arată mișto doar pe pagina ta de socializare! Dacă ieși pe stradă și te intersectezi cu cetățenii, vei avea parte de multe surprize…neplăcute!

Ca să îți faci o idee: toți bucureștenii (mai ales cei care te-au votat!) te salută cu căldură și multă dragoste… printre dinți! Pricepi?”, a scris Bădulescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri