Caută
Close this search box.

VIDEO Inflamația celulară, prevestitoare de boli grave

Medicina modernă pune accent pe calitatea vieții, acesta este mesajul transmis de Vasile-Victor Răcășan, care a vorbit pe larg despre inflamația celulară.

Sunt convins că o nutriție adecvată este cheia îmbunătățirii calității vieții”, ne-a declarat Vasile-Victor Răcășan.

Dorința mea a fost să ajut oamenii și produsele farmaco-nutritive pe care le utilizez mi-au permis să fac acest lucru. Viața mea, dar și a altor oameni care au înțeles că trebuie sa-și schimbe stilul de a trăi, s-a schimbat în bine”.

Dr. Paul Clayton este medicul care demonstrează, prin ani îndelungați de cercetare, că inflamația celulară este cauza apariției bolilor grave și a îmbătrânirii premature a organismului.

Oboseală constantă, niveluri scăzute de energie, indigestie, stare generală de rău sau simptome ciudate fără niciun motiv – dacă aveți aceste probleme, poate doriți să vă testați, deoarece unele inflamații cronice pot fi în spatele tuturor acestor neajunsuri.

Recent, în sănătate au fost descoperite tot mai multe boli cu o inflamație cronică „ascunsă”.

Testele care confirmă existența unei inflamții celulare în organism se fac acasă și sunt foarte ușor de utilizat.

Sănătatea înseamnă mult mai mult decât absența unei boli, afirmă Victor Răcășan, partener independent Zinzino, care poate fi apelat la telefon 0722 215 422 sau Victor.Racasan@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri