Caută
Close this search box.

Adrian Severin, condamnat pentru fapte de corupţie, îi ia apărarea Laurei Vicol

Adrian Severin

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, care a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru fapte de corupție, se alătură celor ce o susţin pe șefa Comisiei Juridice, Laura Vicol (PSD).

Severin afirmă că solicitarea lui Dacian Cioloș, că avocata interlopilor să fie demisă, urmărește instaurarea unui regim caracterizat prin teroare.

„Șeful USR și mașînăria de presă a acestui partid au lansat o campanie de linșaj mediatic, la adresa Laurei Vicol, considerând că ea nu se califică pentru a conduce comisia parlamentară”, se arată indignat Severin, într-un articol publicat pe DC News, site patronat de un alt susținător al Laurei Vicol, Bogdan Chirieac, informează AK24.

Severin, specialistul numărul unu din politica românească a spune „mama are mere” în 270 de cuvinte, afirmă apoi că Dacian Cioloș urmărește instaurarea unui regim politic caracterizat prin teroare de stat.

„Studiul cazului ‘Cioloș v. Vicol’ ne oferă, însă, și posibilitatea unei alte concluzii, în afara aceleia că mișcarea politică al cărei reprezentant, lider și portavoce este cel dintâi urmărește instaurarea unui regim politic în care drepturile și libertățile cetățenești să fie abolite, iar impunerea acestei situațîi să se facă prin teroarea de stat.

Concluzia la care ne referim pornește de la observarea amplorii mediatice care a acompaniat și a amplificat discursul cioloşist-userist.

În războiul hibrid dus împotriva democrației și națiunii române de cei a căror doctrină și al căror program politic se exprimă prin gura lui Dacian Cioloș, intervin guri de tun mediatice pe care avem acum ocazia de a le inventaria, urmând a face tot ceea ce este posibil pentru a le descoperi sursele de finanțare și ghizii ideologici și politici din umbră. Acești vectori mediatici îmbină dezinformarea cu agresiunea de limbaj, propaganda cu teroarea intelectuală, manipularea de masă cu războiul psihologic.

Laura Vicol, ca și Robert Roșu, precum și avocații în general (desigur, și ei oameni, iar nu îngeri) sunt pur și simplu demonizați, făcuți a fi, cu excepția celor care sunt cozi de topor gata a-și vinde secretul profesional și a-și trăda clienții, vinovați pentru tot răul din societate. O ‘ciumă în robe negre’ asupra căreia toți nemulțumiții de viață, de context și de ei înșiși își pot revărsa frustrările”, a mai afirmat Severin.

În încheiere, Severin solicită neutralizarea celor care şi-au manifestat dezacordul față de prezența Laurei Vicol în fruntea Comisiei Juridice.

„Dimensiunea linsajului de care am amintit măsoară dimensiunea puterilor răului și a pericolului care ne amenință. Cazul ‘Cioloș v. Vicol’, altminteri aparent marginal și minor, este o altă picătură de rouă (sic!) în care putem vedea întregul univers blestemat al celor care au pus gând rău libertățîi noastre. Dacă nu ii vom neutraliza acum, printr-o exemplară solidaritate militantă, mai târziu va fi prea târziu”, a concluzionat Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri