Caută
Close this search box.

Kiss și Whitesnake vor concerta în România

Două legende ale muzicii rock, trupele Kiss şi Whitesnake, ambele aflate în turnee de adio, vor concerta în România pe 16 iulie 2022, la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Rock The City, informează organizatorii într-un comunicat transmis, joi, Agerpres.

Kiss, care va încheia o carieră de 49 de ani, se va afla pentru prima dată în România. Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer vor aduce la Bucureşti, în cadrul „End Of The Road World Tour”, o listă lungă din hit-uri dintre care nu vor lipsi „I Was Made For Loving You”, „Detroit City”, „Lick It Up”.

Kiss se află pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur – 30. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame.

Fanii muzicii rock vor putea vedea şi asculta în turneul de adio „The Farewell Tour” și trupa Whitesnake, care îşi va încheia cariera live după o activitate de 44 de ani.

Whitesnake a pornit la drum în 1978, după ce David Coverdale îşi dovedise talentul în faimosul Deep Purple. Cu Whitesnake, Coverdale a scris istorie în zona hard&heavy, vocea sa fiind considerată una dintre cele mai bune în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri