Caută
Close this search box.

Laura Vicol, şefa Comisiei juridice a Camerei, deputat PSD, avocatul interlopilor: „Am contribuit la destructurarea unor reţele de traficanţi de droguri”

laura vicol

Șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, a oferit un interviu ziarului Evenimentul Zilei, patronat de Dan Andronic, în care aceasta susține că a contribuit la „destructurarea unor rețele de traficanți de droguri”.

Întrebată despre stenogramele DIICOT, în care procurorul de caz afirmă că Vicol se află „într-o relație de subordonare” față de liderul unui clan de interlopi, Vicol a spus că sunt „fraze scoase din context”.

„Un singur lucru e moral să-l spun acum: în dosarul despre care s-a vorbit, calitatea de avocat mi-a fost declinată în cea de martor. Despre interceptare, nu comentez, pentru că nu știu cât de legal a fost realizată. La fel, nu comentez fraze scoase din context.

Pe mine mă apără deciziile instanțelor, precum și rezultatul muncii mele, de-a lungul anilor. În rest, le voi reaminti tuturor că nu vreau să fac compromisuri, nu îmi încalc principiile, și voi continua să lupt pentru dreptate.

Nu vreau să dezvolt aceste subiecte, până când nu se termină anchetele în curs. Sunt informații nedestinate publicului în prezent, însă promit că, atunci când legea îmi va permite, le voi devoala pe toate, inclusiv sprijinul dat în destructurarea unor rețele de traficanți de droguri”, a afirmat Vicol, pentru EvZ.

„Activitatea mea profesională anterioară nu va interfera niciodată cu actuala mea calitate de deputat și președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. Avem un program de guvernare de pus în aplicare, avem o coaliție solidă și avem răspunderi pe care ni le asumăm cu cea mai mare seriozitate.

Fac parte dintr-o echipă, iar această comisie nu decide decât prin votul majorității, nu prin voința unui singur om. Am încredere în dreptate și sunt optimistă cu privire la rezultatele pe care le vom produce.

Sunt mândră că îmi reprezint țara cu onoare, dreptate și integritate. Sunt un om drept, care nu va ceda niciodată compromisului și care respectă legea”, a mai afirmat Vicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri