Reprezentanții Auchan Retail România au trimis un comunicat public, referitor la cazul mediatizat pe rețelele sociale, al unei adolescente teribiliste, care a înțepat un prezervativ și l-a pus înapoi pe raft.

Filmarea a fost postată inițial pe TikTok și apoi distribuită și pe alte platforme. Adolescenta scoate un prezervativ dintr-o cutie, îl înțeapă cu un ac și apoi îl pune la loc, în ambalaj, spunând cinic “unul din trei, care sunt șansele…”.

Oficialii companiei Auchan spun că sunt șanse extrem de reduse ca respectivul produs să fi ieșit din magazin. Dar nu ştie exact.

„Imediat după primirea informației, a fost transmisă o alertă internă, în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor, la vânzarea acestor produse.

De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft, din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe, prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat.

De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, se arată în comunicatul trimis de Auchan Retail România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here