Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă: „Să identificăm care sunt adevăraţii lideri, adevăraţii patrioţi!”

diana şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă se compară mai nou cu Ștefan cel Mare. Ea a distribuit pe Facebook un fragment dintr-un film despre Ștefan cel Mare și le cere admiratorilor ei să „identificăm care sunt adevărații lideri, adevărații patrioți, pe acei oameni care sunt dispuși să sacrifice totul pentru a apăra trecutul istoric”.

„Pe data de 10 ianuarie 1475 are loc Bătălia de la Vaslui, menționată uneori drept Bătălia de la Podul Înalt, între armatele aliate creștine moldo-maghiaro-polone sub comanda lui Ștefan cel Mare al Moldovei și oastea otomano-munteană sub conducerea lui Suleiman Paşa. Lupta de la Vaslui (Podul Înalt) a fost o victorie strălucită, care a dus faima domnului Moldovei în toată Europa. Papa Sixt al IV-lea, numindu-l pe Ștefan cel Mare ‘principele creștinătății’ și ‘atletul lui Cristos’.
Poporul UNIT va învinge de fiecare dată!

Așa a fost atunci așa va fi și astăzi depinde doar de noi să identificăm care sunt adevărații lideri, adevărații patrioți, pe acei oameni care sunt dispuși să sacrifice totul pentru a apăra trecutul istoric (sacrificiul străbunilor noștri), prezentul (drepturile și libertățile fundamentale, suveranitatea și independența noastră ca țară) și viitorul poporului român (copiii noștri și pământul strămoșesc ce trebuie să le aparțînă)”, a scris Şoşoacă, pe Facebook.

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soțul senatoarei Diana Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un polițist.

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, în timpul unui interviu, pe care îl acordă unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate în timpul interviului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri