Meciul echipei de Cupa Davis a României cu Spania, din barajul pentru calificarea la turneul final al competiţiei, se va disputa la Marbella, în perioada 4-5 martie, informează Federaţia Română de Tenis, pe site-ul său oficial.

„Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat că Marbella este oraşul care va găzdui întâlnirea din calificările Davis Cup, Spania – România, din 4-5 martie 2022”, se precizează pe site-ul citat.

Meciurile vor avea loc pe zgură şi vor fi găzduite de baza sportivă „Puente Romano Hotel Tennis Club”, din Marbella.

Prin disputarea în acest loc a întâlnirii de Cupa Davis, se va aduce un omagiu fostului tenisman spaniol Manolo Santana, decedat în luna decembrie a anului trecut, care fost legat de clubul respectiv şi de Marbella, timp de peste 20 de ani, după ce a descoperit acest oraş, alături de bunul său prieten, Bjorn Borg.

Câştigătoarea confruntării dintre Spania şi România se va califica în faza finală a Cupei Davis, din 2022, care se va desfăşura după un nou format, cu 16 echipe, repartizate în patru grupe, cu patru sedii diferite. Primele două clasate în fiecare grupă vor participa apoi la turneul final, într-un oraş care urmează să fie desemnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here