Caută
Close this search box.

Octavian Berceanu, ofertă pentru Nicușor Dan: ”Merităm un transport public civilizat”

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, face o ofertă primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a ajuta în managementul cazului STB.

Nicușor, pot să ajut în cazul managementului STB, doar să-mi acorzi șansa. Merităm un transport public civilizat”, scrie Berceanu, pe pagina sa de facebook.

În 2007 unul dintre cei mai bogați oameni din lume m-a angajat să-i construiesc o companie. Omul, care are milioane de angajați în intreaga lume, mi-a pus 2 întrebări. Prima întrebare a fost cum îi voi face compania. Primul răspuns a fost cî îi voi aduce cei mai buni specialiști, aceștia vor construi compania, iar eu voi fi cel mai slab membru al echipei. Compania a ajuns în primele 3 din peste 500 de companii similare. Resursa umana este cel mai important capital al unei companii. Asta scrie și în primul curs de management, asta aplică și cei mai puternici manageri”, mai scrie Octavian Berceanu pentru a-și argumenta oferta.

Citește și: Greva STB: 181 de vehicule erau pe traseu duminică dimineaţa

Angajaţii STB au intrat joi dimineaţa în grevă spontană, sindicaliştii spunând că revendicările lor privind creşterile salariale nu au fost soluţionate, însă au cerut şi demisia directorului general al societăţii.

Vineri, Tribunalul București a decis că greva este ilegală. Cu toate acestea, duminică, pentru a patra zi consecutiv, transportul public asigurat de STB a fost nefuncțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri