Caută
Close this search box.

Premierul Ciucă cere anchetă rapidă în cazul poliţistului care a omorât o fetiţă în Bucureşti

nicolae ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiei fetiţei care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, joi, în Bucureşti şi a cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid.

„Am aflat cu tristeţe despre tragicul accident rutier în care o fetiţă şi-a pierdut viaţa, astăzi, în Bucureşti, după ce a fost lovită de o maşină a Poliţiei. Sunt consternat de moartea violentă a copilei şi transmit condoleanţe familiei îndoliate.

Am vorbit cu ministrul Sănătăţii şi am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiţii, a celei de a doua fetiţe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol. I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid.

Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetăţenii şi să se asigure de respectarea legii”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

O autospecială de Poliţie a accidentat joi două minore care traversau strada în Sectorul 1 din Bucureşti. Una a decedat, cealaltă fiind transportată la spital, unde se află sub îngrijirea medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri