Caută
Close this search box.

Un mort în atacul de la Universitatea din Heidelberg

UPDATE Atacatorul de la Universitatea din Heidelberg, în care a fost ucisă o tânără şi alte trei persoane rănite, era un german în vârstă de 18 ani, a anunţat comandantul poliţiei locale, relatează AFP.

”Armele au fost cumpărate din străinătate”, a declarat Siegfried Kollmar, în timp ce motivaţiile acestui atac urmează, potrivit parchetului, să fie stabilite.

O tânără a murit şi alte trei persoane au fost rănite în atacul comis luni la Universitatea Heidelberg din sud-vestul Germaniei, când un bărbat a dat buzna într-o sală de curs, a deschis focul, a părăsit sala şi apoi s-a sinucis, informează EFE şi DPA.

Atacatorul era elev al instituţiei, avea asupra sa un rucsac cu mai multe arme şi a fugit după atac. El a fost găsit mort la scurt timp după aceea în grădina botanică a campusului, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Stefan Wilhelm, la televiziunea publică ZDF, citată de Agerpres.

Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită. Autorităţile au ajuns la concluzia că atacatorul a acţionat singur. Până în prezent, nu există indicii că atacul ar fi fost motivat religios sau politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri