Caută
Close this search box.

Actorul Alexandru Arşinel a refuzat internarea la Spitalul Universitar din București

Actorul Alexandru Arşinel a fost adus cu ambulanţa, marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost evaluat, consultat şi i s-au făcut investigaţii medicale.

Înn urma evaluării interdisciplinare, actorul a refuzat internarea şi a părăsit unitatea medicală, anunță unitatea medicală.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21,34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 1,50, refuzând internarea”, precizează sursa citată.

Citește și: Nicuşor Dan face lumină în scandalul cu Alexandru Arşinel

După 60 de ani de activitate pe scena teatrului românesc, Alexandru Arşinel a devenit săptămâna aceasta pensionar, după ce actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, a refuzat să-i mai prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a deținut funcția de director.

”M-a tratat ca pe tovarășul NIMENI”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena 3, comentând faptul în care a fost pensionat de primarul Capitalei.

Alexandru Arșinel se consideră umilitr de Nicușor Dan
Captură video

Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine „Hai România”. Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău. Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună în continuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru directorul teatrului mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când. Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul…ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor„, a spus Alexandru Arşinel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri