Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, spune că legile justiţiei vor fi trimise către Parlament în cel mult o lună şi jumătate. El precizează că la începutul anului trecut legile erau „pe masă” şi ar fi trebuit doar trimise în Parlament, pentru dezbatere.

„Eu am fost optimist când am spus că la 1 februarie 2021 viitoarea coaliţie va începe să dezbată legile Justiţiei. Nici n-au ajuns în Parlament, deşi eu le-am lăsat pe masă, făcute. Nu sunt legile nici acum în Parlament. O să le dăm noi drumul într-o lună maxim, o lună jumătate”, a afirmat Cătălin Predoiu duminică seară, la B1 Tv.
El oferă garanţii că nimeni nu i-a impus nimic ministrului Justiţiei „nici în vremurile cele mai complicate pentru justiţie din punct de vedere politic”.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat, în 21 ianuarie, că legile Justiţiei vor ajunge în Parlament în următoarele luni şi speră să fie adoptate într-un interval scurt de timp. „Eu o să le trimit spre CSM, Guvern, în ideea de a ajunge la Parlament. Sigur că aici este decizia Guvernului, nu este doar a mea. Şi a coaliţiei”, a arătat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.