Caută
Close this search box.

Florin Cîțu: „Nu este treaba Rusiei cum își face România apărarea!”

cîţu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a spus că stategia de apărare a României nu este de competența altor state și că cererea Moscovei, de retragere a scutului antirachetă de la Deveselu, „nu are nici un fundament. Nu este treaba Rusiei cum își face România apărarea.”

„În ceea ce priveşte strategia de apărare a României, este independentă. Nu cred că este normal ca o altă ţară să-şi dea cu părerea despre ce face România şi cum se apără România, mai ales că este vorba de investiţii pentru apărarea suveranităţii şi integrităţii României”, a declarat Cîțu, la Senat, conform Digi24.

„Aici este treaba noastră, nu cred că este treaba altcuiva cum ne investim banii şi cum ne facem strategia de apărare”, a explicat Cîțu.

„Au fost invitaţii din partea NATO să viziteze toate bazele de când lumea. Niciodată nu s-a dat curs acestei invitaţii. Doar pe noi ne interesează cum ne facem această strategie”, a adăugat Cîțu.

„Nu e treaba nimănui cum îşi face România apărarea şi în ce asociaţii, tratate sau unde vrea să fie membră.”

Președintele Senatului a mai adăugat că cererea lui Vladimir Putin cu privire la retragerea scutului antirachetă de la Deveselu „nu se bazează pe nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri