Pe toate sectoarele de drum naţional, european, judeţean sau comunal traficul rutier decurge în condiţii de iarnă, iar zona montană se înregistrează vânt puternic, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Dan Bucă.

Pe toate sectoarele de drum din judeţ traficul rutier e în condiţii de iarnă. Sectoarele de drumuri naţionale au carosabilul curat şi umed. S-a acţionat pe sectoarele de drumuri naţionale cu 8 utilaje şi s-au împrăştiat 29 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri judeţene au carosabilul curat şi umed. Pe sectoarele de drumuri judeţene s-a intervenit cu 17 utilaje şi s-au răspândit 110 tone de material antiderapant. Vizibilitatea în trafic este bună. (…) Plouă slab în judeţ. În zonele joase se semnalează ceaţă. Vântul sufla cu intensificări în zona înaltă de munte„, a spus Dan Bucă, citat de Agerpres.

De asemenea, stratul de zăpadă măsura până la 55 cm la Cavnic, 48 cm la Firiza, 46 cm în Pasul Gutâi, 40 cm la staţia meteo Iezer şi la Băiuţ, 27 cm în Baia Borşa, 19 cm în Poiana Borşa, 20 cm la Târgu Lăpuş şi 4 cm la Ocna Şugatag.

Hidrologii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureş au semnalat prezenţa gheţii pe malurile râurilor Vişeu, Vaser, Ruscova, Mara şi Cavnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.