Caută
Close this search box.

Vanghelie, către Piedone: „În viaţă, dacă faci lucruri care nu sunt corecte, îţi vine ca un bumerang, la un moment dat”

Marian Vanghelie

Vrea-nu vrea, fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, revine în prim-plan, din cauza problemelor sale penale.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat miercuri o contestaţie a DNA împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de a-l lăsa liber pe fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, cercetat penal de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu, într-un dosar cu prejudiciu de peste 256 milioane lei.

La ieşirea din sala de judecată, Vanghelie i-a transmis un mesaj actualului primar din Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, după ce în presă au apărut informaţii că acesta l-ar fi turnat la DNA.

„Nu ştiu ce să vă zic de domnul Piedone. Eu vă zic aşa: viaţa e complicată şi în general ce dai, aia primeşti. Dumnezeu veghează asupra tuturor. Nu mă refer la dosarul penal (dosarul Colectiv, în car Piedone este condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță – n.r.), mă refer la modul general.

În viaţă, dacă faci lucruri care nu sunt corecte şi încerci să păcăleşti pe cineva, îţi vine ca un bumerang la un moment dat, peste un an, peste doi. Nu rămâne nimic neplătit în viaţă”, le-a spus Marian Vanghelie jurnaliştilor, potrivit Agerpres.

Vanghelie a recunoscut că este îngândurat, în legătură cu decizia pe care o va lua instanţa.

„Normal să fii puţin îngândurat, nu poţi să fii lejer, că pur şi simplu este o altă instanţă care analizează, dar am încredere că lucrurile se analizează corect şi atunci cred că Dumnezeu ne va ajuta (…) Nu există prejudiciu, că nu se poate calcula, trebuie expertiză (…)”, a mai spus Vanghelie.

Pe 14 ianuarie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de arestare preventivă a fostului primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, acuzat de DNA de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu, într-un dosar de corupţie cu prejudiciu de peste 256 milioane lei, legat de achiziţii de produse la preţuri supraevaluate.

Judecătorii au dispus atunci ca fostul edil să fie plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În schimb, şase oameni de afaceri implicaţi în acest caz au fost arestaţi preventiv. DNA a făcut contestaţie, analizată acum de Curtea de Apel Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri