Caută
Close this search box.

Lucian Romașcanu, despre scandalul de la TNB: Conducerea teatrului va dispune o anchetă și va depune plângere la poliție pentru distribuție neautorizată de materiale în incinta TNB

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a anunțat că a fost informat de conducerea Teatrului Național București că va dispune o anchetă internă și va depune plângere la poliție pentru distribuție neautorizată de materiale în incinta TNB.

Totul ar fi început de la împărțirea unui ziar cu articole de propagandă și dezinformare la sala Studio a instituției culturale din Capitală.

În urma celor sesizate public privind distribuirea unui ziar la sala Studio a TNB, conducerea ne-a informat că mâine va dispune o anchetă internă și va depune plângere la poliție pentru distribuție neautorizată de materiale în incinta TNB”, a scris ministrul Culturii, duminică, pe Facebook.

Potrivit ministrului Culturii, „nimeni din conducere nu a fost informat despre acest demers extrem de grav”.

Nu putem tolera ca o instituție-simbol de cultură a României (și nicio instituție a Ministerului Culturii) să devină spațiul de propagare a unor materiale private, indiferent de conținutul lor, cu atât mai mult a unor materiale care ar putea face propagandă unor interese străine României”, a adăugat Lucian Romașcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri