Caută
Close this search box.

O rusoaică urmărită prin Interpol a fost prinsă la Vama Siret și arestată

O rusoaică urmărită internațional a fost prinsă, sâmbătă, la vama Siret din România, potrivit Monitorul de Suceava.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, avea un mandat de arestare emis pe numele său de un tribunal din orașul Groznâi, pentru acuzații de participare la grupare armată ilegală.

Curtea de Apel Suceava a confirmat mandatul de arestare existent pe numele rusoaicei și urmează să verifice dacă sunt întrunite condițiile pentru extrădare.

Femeia se afla într-un autocar care se deplasa pe ruta Ucraina- Turcia și era însoțită de un copil, care a fost preluat de Protecția Copilului din Suceava.

Poliția de Frontieră a confirmat, ulterior, depistarea rusoaicei.

Comunicatul Poliției de Frontieră:

În data de 11 martie, ora 19.00, pe sensul de intrare în țară la PTF Siret, polițiștii de frontiera au depistat, la controlul efectuat asupra unui autocar cu pasageri care se deplasa pe ruta Ucraina-Turcia, o femeie, cetățean Federația Rusă, în vârstă de 36 de ani, pe numele căreia era emis un mandat internațional de arestare de către Interpol. Alerta era introdusă de către autoritățile din Germania din anul 2019. In urma celor constatate, femeia a fost predată Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ. Suceava în vederea punerii în aplicare a măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri