Caută
Close this search box.

Ria Novosti, publicație apropiată Kremlinului, spune că Zelenski s-ar ascunde în Brașov

volodimir zelenski

Ria Novosti, publicație ce răspândește propaganda Kremlinului, susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu mai e în Kiev, ci cel mai probabil în Brașov, România.

Ria.ru îi citează pe cei din proiectul „War on Fake” care se chinuie să demonstreze că înregistrările lui Zelenski sunt trucate.

„Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa”, a scris Ria.ru, citată de HotNews.

Nu e prima dată când propaganda rusă încearcă să răspândească ideea că Zelenski e un laș care și-a abadonat țara și a fugit din Ucraina.

Volodimir Zelenski a demontat de fiecare dată aceste știri false, filmându-se în diverse locuri din Kiev. Recent, el s-a înregistrat chiar în biroul său și a spus strada unde se află reședința tocmai pentru a demonstra că „nu mi-e frică”.

Sunt acolo unde trebuie să fiu. Sunt în Kiev. Echipa mea este alături de mine. (…) Rămân la Kiev, pe strada Bankova. Nu mă ascund și nu mi-e frică de nimeni. Voi rezista cât va fi necesar ca să câștigăm acest război”, a spus Zelenski într-un video postat luni seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri