Caută
Close this search box.

PNL Iaşi anunţă că l-a mandatat pe preşedintele organizaţiei să solicite convocarea Congresului Extraordinar al PNL

pnl

PNL Iaşi a anunţat, vineri, că Biroul Permanent Judeţean l-a mandatat pe preşedintele organizaţiei, deputatul Alexandru Muraru, să solicite convocarea Congresului Extraordinar al Partidului Naţional Liberal.

Întrunit astăzi, Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a luat, în unanimitate, o serie de decizii în vederea convocării Congresului Extraordinar al PNL. Astfel, BPJ al PNL Iaşi l-a mandatat pe Alexandru Muraru să solicite convocarea şedinţei BEx al PNL, pentru astăzi, 01.04.2022, ora 14,00, în vederea stabilirii normei de reprezentare a membrilor aleşi de CDJ, precum şi detaliile organizatorice pentru desfăşurarea şedinţei extraordinare a Consiliului Naţional„, se arată într-un comunicat al PNL Iaşi.

BPJ a mai stabilit ca preşedintele PNL Iaşi, să solicite convocarea şedinţei extraordinare a Consiliului Naţional al PNL pentru data de 3 aprilie, ora 12,00, la Palatul Parlamentului. De asemenea, BPJ şi-a exprimat acordul ca, în cadrul şedinţei extraordinare, Alexandru Muraru să solicite convocarea Congresului Extraordinar al PNL.

M-am alăturat imediat colegilor mei care cred că PNL are nevoie de un proiect politic nou construit, aşa cum e o regulă nescrisă a organizaţiilor politice româneşti, în jurul celui care se află în fruntea administraţiei, care are o viziune de ansamblu asupra mersului României, care elimină blocajele sau lipsa de dialog din relaţia cu organizaţiile locale sau cu parlamentarii. Într-un partid politic, schimbarea nu este şi nu trebuie să fie privită ca o luptă pentru că partidele sunt organisme vii, instituţii supuse regulilor managementului politic. Nu este uşor pentru un partid politic să îşi stabilească obiective pe termen lung, dar PNL trebuie să îşi propună ca ţintă pregătirea anului electoral 2024 şi câştigarea alegerilor de atunci. În 2024 vom avea patru tipuri de alegeri, deci singurul an în care PNL îşi poate seta un proiect politic este 2022. Am toată convingerea că făcând acum acest restart românii vor aprecia noul leadership„, a declarat Alexandru Muraru, citat în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri