Dragoș Riti, facilitator prin metoda constelațiilor familiale si organizaționale face o analiza sistemica pentru MagnaNews.ro a ultimele evenimente derulate în spațiul public.

Cum ne afectează războiul din Ucraina viața socială, iată tema emisunii, dezbătută împreună cu jurnalista Rodica Sărmaș Furnea.

Dragoș Riti a vorbit despre felul în care românii și-au deschis casa și inima pentru refugiații ucraineni.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt firești. De ce spun asta? În momentele de criză, care ne afectează puternic din punct de vedere emoțional, se declanșează în noi un ecou. În fiecare dintre noi există ecoul războiului – fie că l-am trăit noi personal, fie că l-au trăit generațiile dinaintea noastră. Avem, astfel, un răspuns trangenerațional la un eveniment traumatic. Pe de altă parte să nu uităm că societatea noastră, noi am trecut pe lângă ceva asemănător cu ceva timp în urmă”, ne-a declarat Dragoș Riti .

Pentru programări si detalii, telefonul la care răspunde Dragoș Riti este 0722 376 207.

Constelațiile Familiale reprezinta o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, reprezinta o cale de a pune în ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, o cale de acceptare a Sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. E important să te conectezi cu strămoșii tai, cu cei datorita cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu putin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi”, explică trainerul și terapeutul Dragoș Riti.

MagnaNews LIVE, emisiune moderată și realizată de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, aduce în spațiul public oameni capabili să livreze publicului modele și judecăți de valoare.
Emisiunea este o platformă de exprimare, menită să capteze atenția cu soluții concrete pentru societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.