Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a prorogat luni, pentru 7 iunie, în temeiul înscrisurilor nou depuse la acest termen de judecată, discutarea aspectelor ce ţin de conformitatea cadrului procesual cu privire la calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a lui Raed Arafat.

La termenul anterior, din 29 martie, judecătorul a constatat că, din documentele depuse până la vremea respectivă, nu rezultă că secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat are calitatea de reprezentant al DSU, admiţând excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a acestuia invocată de o reclamantă.

În cadrul şedinţei de luni, reprezentanta DSU a depus „actul care lipsea de la dosar”, respectiv un ordin de ministru din 2016, din care ar rezulta, după cum a susţinut aceasta, calitatea de reprezentant al DSU al lui Raed Arafat.

În condiţiile în care reclamanta nu a fost prezentă în sală la termenul de luni, iar înscrisul respectiv nu a fost depus de către DSU cu cel puţin 5 zile înainte de şedinţă, magistratul a arătat că e „o chestiune care nu poate fi tranşată” fără ca aceasta să aibă cunoştinţă de conţinut.

Ca atare, a decis să proroge „discutarea aspectelor ce ţin de conformitatea cadrului procesual cu privire la calitatea de reprezentant al DSU a dl. doctor Raed Arafat, în temeiul înscrisurilor nou depuse la acest termen de judecată”.

Instanţa a prorogat, pentru termenul viitor de judecată, şi discutarea excepţiei inadmisibilităţii, a excepţiei lipsei de interes şi celorlalte chestiuni de drept invocate, în cadrul procesual adecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.