Caută
Close this search box.

Cum se va încheia războiul din Ucraina. Ce spune fostul comandant al regimentului „Azov”

Maxim Zorin, fostul comandant al regimentului Azov, care acum apără orașul Mariupol, a explicat cum se va încheia războiul din Ucraina, într-un interviu pentru Channel24.

Militarul a subliniat că nu mai crede în diplomație cu interdicția de a trage:

„Războiul se va încheia pe câmpul de luptă. Nu cred, și despre asta vorbesc de multă vreme, într-un joc de diplomație cu interdicție de a trage”.

El a amintit, potrivit B1 TV, că războiul durează de opt ani. Din prima zi a fost evident că va dobândi noi etape și va fi decis doar pe câmpul de luptă.

„Cu siguranță, lumea de astăzi nu poate exista fără diplomație, relații diplomatice. Dar toate bătăliile de pe câmpul de luptă vor fi decisive. Armata ucraineană este cea care va decide victoria în acest război”, a conchis ex-comandantul regimentului „Azov”.

Pe lângă modalitatea diplomatică de deblocare a Mariupolului, apărătorii ucraineni lucrează la pregătirea unui plan militar. Această activitate este realizată de conducerea de vârf a Forțelor Armate ale Ucrainei, a precizat fostul comandant al regimentului Azov, Maxim Zhorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri