Caută
Close this search box.

Fosta jurnalistă Nadina Nedelea i-a făcut imagine lui Sorin Oprescu

nadina nedelea

Nadina Nedelea, fostă jurnalistă, i-a aranjat imaginea ani în şir, prin firma ei, primarului general Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu (70 de ani), condamnat recent, printr-o sentință definitivă a Curții de Apel București, la 10 ani și 8 luni de închisoare, a beneficiat de serviciile unei firme de consultanță care s-a ocupat de imaginea sa, în perioada în care conducea Primăria Capitalei.

În spatele acestei societăți se află o fostă jurnalistă, Nadina Nedelea, audiată în instanță ca martor, pentru a explica modalitatea în care Oprescu îi plătea serviciile de consultanța în comunicare.

Fosta jurnalistă a explicat în instanță faptul că în anul 2000, perioadă în care lucra la Antena1, l-a cunoscut pe Sorin Oprescu, pe atunci încă director al Spitalului Universitar București, și cu care, ulterior, a dezvoltat o relație de amiciție.

Nouă ani mai târziu, între S.C. „Intelligent Media Solutions” S.R.L., care-i aparținea jurnalistei, și S.C. „Medical Prestige” S.R.L., la care Oprescu era acționar, a fost încheiat un contract de colaborare, privind consultanța în comunicare, în baza căruia primea lunar suma de aproximativ 2.000 de euro, pe durata a câtorva luni, potrivit Ziare.com.

În anul 2011, când a fost reluată colaborarea privind consultanța în comunicare, dar fără a avea o înțelegere financiară, se arată în actul de acuzare.

Modul în care Sorin Oprescu își plătea colaboratorii în materie de servicii de comunicare a fost explicat pe îndelete de fosta jurnalistă. Aceasta a declarat că în seara zilei de 5 septembrie 2015, după ora 19.00, ”inculpatul a venit la locuința sa, (…) unde i-a înmânat suma de 11.000 euro, reprezentând o datorie, atât pentru consultanța pe care i-a oferit-o în perioada iunie 2015 – august 2015, cât și pentru echipa de activiști online, care i-a promovat imaginea”, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri