Caută
Close this search box.

”Gulliver în Ţara Liliput” – în premieră, pe 1 iunie, la Teatrul ”Ţăndărică”

Teatrul de Animaţie ”Ţăndărică” prezintă pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copiilor, premiera spectacolului ”Gulliver în Ţara Liliput”, în regia lui Attila Vizauer, de la ora 18,30.

Un spectacol clasic şi modern în acelaşi timp, o poveste veche, dar actuală, imagini bine alcătuite, păpuşi construite cu mare migală şi animate impecabil, replici la limita dintre râs şi plâns sunt elementele de bază ale propunerii regizorale.

După un naufragiu, Gulliver, călător şi marinar, nimereşte pe o insulă care se numeşte Liliput, care este populată de nişte fiinţe minuscule. În ciuda mărimii, liliputanii sunt ambiţioşi, ţâfnoşi, trufaşi. Gulliver trăieşte un timp cu aceste fiinţe trecând prin câteva experienţe extraordinare.

Caracterul viu al întâmplărilor povestite favorizează întipărirea în minte a valorilor de bază, care pot fi astfel uşor înţelese, reţinute şi redescoperite ulterior în exemple din viaţa reală, se arată în prezentarea spectacolului.

Din distribuţie fac parte actorii George Simian, Liliana Gavrilescu, Ioan Brancu, Florin Mititelu, Daniela Ruxandra Mihai, Simina Constantin, Ştefan Craiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri