Caută
Close this search box.

Lunetistul Serghei Țarkov, câștigător al Jocurilor Internaționale ale Armatei, a fost lichidat de ucraineni

serghei ţarkov

Sergentul Serghei Țarkov, câștigător al Jocurilor Internaționale ale Armatei, în competiția „Sniper Frontier”, considerat unul din cei mai buni lunetiști ruși, a fost lichidat de ucraineni, relatează ediția rusă a publicației „Chita Online”.

Serghei Țarkov era originar din Borza, Transbaikalia, aproape de granița cu Mongolia. Biroul local de înrolare militară a declarat reporterilor că Țarkov era cel mai bun lunetist al brigăzii.

Din 2016, a participat în mod regulat la Jocurile Internaționale ale Armatei, în competiția „Sniper Frontier”, și a fost în mod repetat câștigătorul acesteia.

„Toată lumea îl respecta foarte mult, era un profesionist, avea autoritate. Nimănui nu-i vine să creadă că i s-ar fi putut întâmpla asta”, a spus șeful biroului militar de înregistrare și înrolare.

Țarkov a fost înmormântat pe 10 aprilie, dar jurnaliştii au fost informaţi despre aceasta abia pe 18 mai.

Anterior, a fost raportat că în capitala Republicii Buriația, Ulan-Ude, localnicii își iau rămas bun de la rudele care au murit în Ucraina, în complexul sportiv „Lukodrom”.

Părinții soldaților sunt indignați că acest complex sportiv a devenit un centru pentru prestarea de servicii funerare. Forțele speciale din Ucraina au eliminat doi lunetişti din trupele ruse, cu un foc de mortier de 60 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri