Caută
Close this search box.

VIDEO Dumitru Focşa (AUR) şi Freddy Simonis (PSD), amenințări cu bătaia în Parlament

aur

Nou scandal în Parlament în care protagoniști sunt aleși ai formațiunii politice AUR. Nemulțumiți că un proiect de lege pe care ei îl susțineau nu a reușit să treacă de votul majorității, l-au confruntat pe liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis.

Atitudinea agresivă s-a răsfrânt și asupra jurnaliștilor. Discuția a degenerat în jigniri și amenințări cu bătăia. Unul dintre aleșii implicați în scandal este deputatul AUR, Dumitru Focșa.

Discuţiile au pornit după ce propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

La ieşirea din sală, Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât, conform Digi24.

– Băi, nesimțitule, valutistule!

– Dispari de aici!

– Băi nesimțitule, valutistule!

– Dispari de aici!

– V-a pus Ciolacu, aici…

– Eu sunt cetățean care îți plătește ție salariile, trădătorule!

– I-ați spus foarte clar: „Vrei să te bat aici?”

– Nu așa îmi vorbește el mie! Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile.

Marţi, propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român” a fost respinsă de Camera Deputaţilor, cu 229 voturi pentru respingere, 30 contra şi o abţinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri