Caută
Close this search box.

Accidente grave în Capitală. O mașină s-a răsturnat, sunt două victime

accidente

Trei mașini au fost implicate într-un accident, în Capitală, pe Şoseaua Mihai Bravu, între Vatra Luminoasă şi Piaţa Muncii. Sunt două persoane rănite.

Una dintre mașinile implicate în accidentul de pe Șoseaua Mihai Bravu s-a răsturnat pe plafon. Pompierii actionează pentru extragerea unei persoane din mașină.

La ora transmiterii acestei știri, sunt restricții de trafic pe Sos. Mihai Bravu, banda 3, dinspre Vatra Luminoasă, către Piața Muncii.

Tot azi, un automobil și un tir au fost implicate într-un accident grav, dimineața, pe Centura Bucureștiului, spre Jilava. Din primele informații, șoferul mașinii a decedat.

Accidentul produs pe centura Capitalei a dus la oprirea totală a traficului. Circulația rutieră a fost deviată, conform Gândul.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN CB, la kilometrul 43, în localitatea Jilava, județul Ilfov, s-a produs o coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens, între un autoturism și un autocamion.

În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată printr-o parcare din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri