Caută
Close this search box.

Moşteanu (USR): Numai PSD putea să aplaude un ministru cercetat de DNA

ionuţ moşteanu

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat în plenul Camerei Deputaţilor, unde s-a dezbătut solicitarea DNA, privind ridicarea imunităţii parlamentare a ministrului Adrian Chesnoiu, că ”numai PSD putea să aplaude un ministru care este cercetat de DNA” şi a amintit că şi acum câţiva ani îl aplaudau pe Dragnea.

El a spus că USR a vota încuviinţarea cercetării de către DNA a lui Adrian Chesnoiu, şi a spus că procurorii trebuie să se sesizeze şi în cazul pagiatului premierului Ciucă.

”Numai PSD putea să aplaude un ministru care este cercetat de DNA, îmi aduc aminte că acum câţiva ani îl aplaudaţi pe Dragnea la fel”, a spus purtătorul de cuvânt al USR.

Ionuţ Moşteanu a anunţat că USR a vota încuviinţarea cercetării de către DNA. ”Ca de fiecare dată, USR consideră că nimeni nu este mai presus de lege în statul român”, a arătat el.

Moşteanu a precizat că le atrage atenţia procurorilor DNA cu privire la un articol G4media şi că le cere să se autosesizeze, pentru că ”este arătat cum prim-ministrul Nicolae Ciucă a fost favorizat de o manevră de la Curtea de Apel, care a sărit alocarea aleatoare a dosarelor”.

”Acesta este un lucru foarte grav care se întâmplă chiar sub ochii noştri şi eu am încredere că justiţia va face dreptate în czul fiecăruia, indiferent de poziţia pe care o ocupă în stat”, a mai spus Moşteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri