Un tânăr de 21 de ani, din Republica Moldova, a căzut pe scări, de la etajul al treilea al unui cămin studenţesc din Petroşani. Acesta a fost transportat de urgenţă, la spital, însă a decedat.

Potrivit IPJ Hunedoara, tânărul consumase alcool, când a căzut pe scări, de la etajul al treilea al unui cămin sutdenţesc din Petroşani.

”Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 08 iunie 2022, în jurul.orei 07:30, un tânăr în vârstă de 21 ani, cetăţean moldovean, student la Universitatea Petroşani, care se pare ca se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o balustradă situată la etajul 3 al Căminului Studenţesc.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Petroşani în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, din primele verificări nefiind indicii cu privire la comiterea vreunei infracţiuni cu intenţie”, transmite IPJ Hunedoara, citat de News.ro.

ISU Hunedoara anunţă că a intervenit cu un echipaj SMURD şi un echipaj al SAJ.

”La sosirea echipajelor medicale, tânărul prezenta semne vitale, fiind transportat de către paramedicii SMURD la Spitalul de Urgenţă din Petroşani”, mai transmite ISU Hunedoara.

Tânărul a decedat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.