Caută
Close this search box.

Incendiu puternic în judeţul Galaţi. 100 de hectare de grâu au fost mistuite

Incendiu puternic

Un incendiu puternic a avut loc lângă Galați. Un lan de grâu şi multă vegetaţie uscată au luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă la faţa locului.

Incendiul a izbucnit miercuri după-amiază, în localitatea Movileni, lângă Combinat. Fumul gros a putut fi observat din centrul Galaţiului, potrivit cotidianului local Viaţa liberă.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de stingere ale Departamentului de Pompieri Galaţi, conform romaniatv.net.

Incendiul puternic a izbucnit lângă Galați, în apropiere de Combinatul Siderurgic, cazua fiind focul deschis, cauzat de o țigară.

Cauza probabilă este focul deschis, o ţigară aruncată sau altă sursă de foc, au stabilit pompierii. Urmează ca, după lichidarea incendiului, să fie stabilită cauza exactă.

Pompieri din Vrancea şi Buzău intervin cu mai multe autospeciale, la Sihlea, în judeţul Vrancea, pentru stingerea unui incendiu care a afectat peste 50 de hectare de vegetaţie uscată şi pădure, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, citat de Ştiri pe Surse.

Reamintim că un alt incendiu devastator a izbuncit anterior, în Timiş. Şi aici, un lan de grâu a fost cuprins de flăcări.

Coloana de fum se putea vedea de la kilometri depărtare. Pompierii din Deta au intervenit pentru a opri vâlvătaia şi a limita pagubele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri