Caută
Close this search box.

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt a aflat de tragedie de la televizor

Femeia în vârstă de 44 de ani era din Suceava și plecase în vacanță, acum două săptămâni.

În timp ce rudele se pregătesc de înmormântare, oficialii din Egipt încearcă să afle ce anume ar fi momit prădătorul marin atât de aproape de zonele cu oameni.

Din cauza incidentelor, unii români și-au anulat vacanțele în această zonă.

Roxana Donisan avea 44 de ani și era în vacanță în Egipt de două săptămâni. Avea programat zborul de întoarcere spre casă chiar în această seară, potrivit Pro TV.

Familia este consternată.

FOTO: Pro TV

Tatăl Roxanei: Călătoriile, într-adevăr, dacă nu și-a găsit jumătatea, ieșirea ei era în turism și s-a dus. A văzut și China, a văzut și Asia de Sud-Est, Europa toată. Și Rusia, înainte de problemele care sunt acolo. I-am zis eu că fusesem din anii 80, când erau lucrurile cât de cât normale, și i-am zis domnule, du-te și vezi un Petersburg, Sankt-Petersburg, care merită văzut. Și Moscova chiar. Kievul, că atunci erau toate la un loc (…)”

Tatăl Roxanei a aflat de la știri despre această cumplită tragedie.

”Primul semnal l-a dat televiziunea, poate că a dat și mai repede, dar noi am văzut la ora 15 pe postul Realitatea, și-a fost primul semn de întrebare, pentru că și informația era incompletă, era sumară.

După o oră a venit cu informația că e o doamnă de 40 de ani. Roxana avea 44 împliniți pe 17 iunie, și la ora 17 a sunat la ușă poliția să ceară informații privind aparținătorii, și bineînțeles că i-am dat adresa noastră care coincidea cu domiciliul ei, număr de contact, telefonul și zice să aveți telefonul lângă dumneavoastră, că o să vă sune nu știu, ori ambasada ori consulatul și într-adevăr n-a trecut 20 de minute și mi-a sunat consulul Alin Gabriel, Dumnezeua să-i dea sănătate, cât s-a ocupat și se ocupă văd în continuare, cel puțin promisiunile după discuția de astăzi, ne ușurează cumva, mă bucură. ..

Mai ales că din discuții cu alte cunoștințe care au avut necazuri similare sau aproape similare, unul spunea, domne’, durează o lună de zile, durează 2 luni de zile și așa mai departe.” – a mai spus tatăl cu ochii în lacrimi, potrivit Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri