Caută
Close this search box.

Un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, preluat de elicopterul SMURD după ce s-a răsturnat cu maşina la Plopşoru, județul Giurgiu

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Bucureşti a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Capitală, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat, duminică, pe o stradă din localitatea Plopşoru, judeţul Giurgiu.

„Un tânăr în vârstă de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce a avut loc, în această după-amiază, pe o stradă din localitatea Plopşoru, judeţul Giurgiu. Acesta a fost găsit încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi extras în siguranţă”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Echipajele de intervenţie au găsit autoturismul răsturnat în afara părţii carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate.

Tânărul a fost preluat de echipajul SAJ pentru acordarea primului ajutor şi a fost transportat apoi cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală.

Potrivit Poliţiei Giurgiu, în cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină în apropierea podului construit peste râul Argeş, la kilometrul 36 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a intrat în apa râului, a alunecat într-o zonă cu denivelări şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială dotată cu accesorii de salvare, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, un echipaj SMURD, cu medic şi o ambulanţă SAJ.

Acţiunea de căutare este îngreunată de curenţii puternici, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri