Codrin Ștefănescu a amintit de un moment în care Florin Salam a fost prezent la nunta fiului lui Liviu Dragnea și a impresionat prin pasiune și bun simț.

„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ. Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract.

Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână. Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze.

I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el. Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer.

Era noaptea in care eu si Liviu ne-am împăcat. Împreună, urma să ținem față puciului din partid organizat de securici. Și urma să-i învingem. Fă-te bine repede, Florin! Și nu pune la inimă răutățile celor din jur!”, a scris Codrin Ștefănescu într-un mesaj postat pe Facebook.

Amintim că artistul cunoscut drept „regele manelelor” s-a înfuriat grav în urma informațiilor care susțineau că ar fi murit. Potrivit informațiilor transmise într-un videoclip transmis pe rețelele de socializare, Florin Salam amenință cu judecata deoarece familia lui suferă grav.

„Prietenii mei scuze că revin cu acest filmuleț, nu-mi arde să fac live-uri. Am rugăminte ca toată presa, toți ăștia din televiziune, să-mi lăsați familia în pace. Sunt bine, nu am făcut pe placul la dușman.

Nu a murit nimeni și cu asta basta. Și cei care ați dat știrea asta, zilele astea pregătiți-vă că pun familia și cei care mă ajută, să vă dau în judecată. Mi-ați supărat familia, copiii mei plâng. Nu m-a omorât nimeni, mă omorâți voi, cu vorbele care le spuneți. Lăsați-mă în pace, oameni răi ce sunteți”, a transmis Florin Salam într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.