Caută
Close this search box.

Grindeanu anunţă că a început monitorizarea aeriană a șantierelor

grindeanu

A început monitorizarea aeriană a șantierelor.

„A început monitorizarea aeriană a șantierelor, obiectiv pe care mi l-am asumat încă de la preluarea mandatului”, a anunțat Sorin Grindeanu.

În perioada 11-15 iulie mai multe aeronave au survolat și au cules date din mai multe șantiere în lucru, respectiv Centura București (DNCB), Autostrada de Centură București (A0), Centura Giurgiu, Drumul expres Craiova-Pitești și Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 5.

„Toate datele captate au fost procesate în laborator pentru a realiza ortofotoplanuri, modele digitale de suprafață și modele tridimensionale. În baza acestor misiuni de zbor se realizează inclusiv o radiografie a mobilizării din cadrul șantierelor!

De exemplu, în data de 15.07.2022, la momentul zborului, pe șantierul Drumului Expres Craiova- Pitești au fost identificate următoarele: – 226 muncitori, 164 autobasculante, 22 betoniere, 24 macarale, 3 nacele, 88 buldo-excavatoare, 38 compactoare, 3 utilaje de forare și 3 utilaje de asfaltare.

Zborurile de supraveghere au fost efectuate în baza unui protocolul încheiat între Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Aero-Spațială (INCAS) și Ministerul Transporturilor. Aceste zboruri de supraveghere a șantierelor se vor desfășura periodic, în toate zonele”, a scris Sorin Grindeanu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri