Caută
Close this search box.

Serviciile ruse de securitate acuză Ucraina că ar fi ucis-o pe Daria Dughina

daria dughina

FSB a acuzat serviciile speciale ale Ucrainei că au ucis-o pe Daria Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, ideolog rus ultraconservator, apropiat Kremlinului.

Femeia, ]n v\rst[ de 30 de ani, a decedat într-o explozie de maşină, în apropiere de Moscova, au relatat agenţiile de presă, potrivit AFP.

FSB a menţionat că atacul a fost comis de o ucraineancă, care ar fi sosit în Rusia pe 23 iulie, împreună cu fiica ei, şi a închiriat un apartament, în acelaşi bloc cu Dughina, potrivit The Guardian, scrie News.ro.

Suspecta ar fi participat sâmbătă seara la un eveniment în afara Moscovei, la care au fost prezenţi şi Dughina, şi tatăl ei, înainte de a pune în aplicare explozia controlată a maşinii Dughinei. El a fugit ulterior din Rusia, în Estonia, potrivit FSB.

Asasinarea Dariei Dughina, fiica lui Aleksandr Dughin, ”a fost pregătită şi comisă de serviciile speciale ucrainene”, a precizat FSB, într-un comunicat citat de agenţiile ruse.

Potrivit aceleiaşi surse, persoana care a plasat bomba în maşina Dariei Dughina ar fi fugit apoi în Estonia. Ucraina ]ns[ a anunţat că nu are nici o legătură cu această explozie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri