Caută
Close this search box.

Steven Seagal, la Rossia 1: „Schwarzenegger nu are dreptate, NATO sa plece si Ucraina sa fie un stat neutru!”

steven seagal

Actorul Steven Seagal a apărut în principala emisiune a postului cel mai urmărit din Rusia, Rossiya 1, unde a lansat toate temele de propagandă ale Kremlinului.

El a susținut chiar că a văzut cu ochii lui sute și sute de naziști în Ucraina, care i-au spus că „le place să ucidă oameni”.

Emisiunea a fost moderată de Vladimir Soloviov, propagandistul Kremlinului, apropiat al lui Vladimir Puțîn.

„Am studiat acest război de aproape, asemenea fake news nu am văzut în toată viața mea. 98% din știrile despre Ucraina provin de la oameni care nu au fost niciodată acolo. Aceștia – inclusiv autoritățile oficiale – obțin informații de la ferme de troli, nici măcar nu știu care sunt sursele.

Este o nebunie, i-am și spus zilele trecute ministrului de Externe (Serghei Lavrov). Știrile false sunt mai periculoase decât rachetele nucleare.

Ce vreau să spun, dacă știrile false sunt proliferate într-o țară până la punctul în care oamenii nu mai știu care este adevărul, atunci mințile și inimile lor pot fi direcționate spre un război major”, a susținut Seagal.

Întrebat despre cei peste 50 de prizonieri ucraineni uciși într-o închisoare din regiunea controlată de Rusia, Seagal a afirmat și el că vinovată este Ucraina.

„Am văzut cu ochii mei că la Olevnika a fost un atac cu rachete HIMARS, au incinerat întreaga zonă. Vă spun un miliard la sută că nu a fost o bombă amplasată acolo, care a explodat, ci ceva care a venit din exterior”, a pretins Seagal, conform AK24.

„După părerea mea sunt sute de mii de naziști în Ucraina, fideli idealurilor lui Stepan Bandera, și mulți dintre aceștia vor să lupte”, a mai spus Seagal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri