S-a anunţat data UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electronică din România.

Cea de-a opta ediție va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca. Primele abonamente vor fi pune în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00, doar pentru cei care se înregistrează pe UNTOLD.COM.

Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.

Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD, conform Ziare.com.

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.