Caută
Close this search box.

Grindeanu: O cursă specială TAROM va decola azi, în jurul orei 21.30, către Aeroportul Heraklion, din Creta

heraklion

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că o nouă cursă specială TAROM va decola în jurul orei locale 21.30, către Aeroportul Heraklion, din Grecia, pentru repatrierea din insula Creta a aproximativ 100 de cetăţeni români, afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air.

„O nouă cursă specială TAROM va decola astăzi în jurul orei locale 21.30 către aeroportul Heraklion (Grecia) pentru repatrierea din insula Creta a aproximativ 100 de cetăţeni români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook, conform News.ro.

Ministrul Transporturilor a adăugat că astfel este continuată seria curselor aviatice speciale care a început, miercuri seară cu aducerea în ţara noastră a 150 de români de la Tel Aviv.

„Continuăm astfel seria curselor aviatice speciale care a început aseară cu aducerea în România a 150 de cetăteni români de la Tel Aviv (Israel). Vrem să asigurăm cetăţenilor nostri cele mai bune şi sigure condiţii înapoi acasă. Mulţumim echipajelor TAROM pentru răspunsul foarte prompt şi asumarea acestor misiuni speciale!”, a completat Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri